24 Februari Fettisdagen!Ja så var det äntligen fettisdagen som jag har längtat...
Bakade bullar till semlor igår och blev toksugen så jag var bara tvungen att tjuvstarta så har kvällen innan.
Det var jättegott, bullarna jag bakade blev jättestora så varken jag eller Fredrik orkade äta upp våra semlor så vi lämnade en litten snutt var.
Vi fick för oss att vi skulle testa vovarna...
Vi dukade av allting utom våra snuttar från semlorna som fick stå kvar på bordet medans vi gick ut i tvättstugan, vi ville se om dom kunde ge fan i semlorna fast vi inte var inne, Men för att kunna kontrollera utifall någon hund skulle få för sig att ta sig en tugga så riggade vi Fredriks mobiltelefon som fick filma semlorna medans vi var ute!
Hur tror ni det gick???
Jo filmen avslöjade Maja ganska väl, Hon åt upp båda bitarna och Casper gav fan i alltihop han hoppade bara upp i soffan när vi gått ut men mer än en nos från honom fick vi inte!! Jag är så stolt min hund skötte sig exemplariskt!!;)
Önskar att jag kunde lägga ut filmen här på bloggen men Fredrik är i skolan och jag har inte lagt över filmen på datorn, så tyvärr får ni ite se det hela.
Kanske lägger ut klippet senare.

Ha en bra dag och ät mycket semlor nu!!!  

22 Februari

Välkommen tillbaka!

Lite förändringar har skett här på bloggen till utseendet iaf som ni kanske la märke till;)
Kände att det var dags att försöka göra något åt bloggen, så jag tog mig lite tid på eftermiddagen och resultatet blev detta...

Annars har det inte hänt så mycket, jag är ju inte lika flitig som sysstrami Sara som är ute på än det ena än det andra, men jag har det bra iaf:)
Det är ju snart fredag och då styr vi kursen mot kallare breddgrader Dalarna;)
Det ska bli så skönt och roligt att komma hem igen, åka lite bräda och umgås med släkt och vänner.
Hoppas att Johanna har tid att försöka ta sig an råttboet  som jag har på huvudet också, det skulle vara så skönt!

Insåg just att jag skrivit två inlägg på samma vecka... Vet inte när det hände sist men det kan ju vara kul kanske;)

Tänkte bara berätta för moster min att hon mer än gärna får läsa min blogg, och alla andra som känner för det, för det är väl därför man har en blogg kan jag gissa;)
Ett besök från er är heller aldrig fel så har ni vägarna förbi i sommar så får ni gärna kika in, och har ni inte vägarna förbi Örebro så får ni gärna ta er vägarna förbi! :)

Ja, nej jag har nog inte så mycket mer att förtälla er, så ni får väl ha det så bra så återkommer jag med bilder från Dalom när vi varit där... och har ni extrem tur får ni ett inlägg till innan vi reser uppåt men det återstår att se...

Ha en bra kväll!

19 Februari

Ännu en vecka har paserat och mycket saker har hänt...

Ska få nya grannar 1 Maj riktigt skoj ska det bli Petra, Rickard och Luna ska flytta hit.

Det har varit Alla hjärtans dag, Fick en fin ros med blomsterbud från moren som fortfarande står fint i vasen efter snart en vecka:)Tack så jättemycket!!!

Igår fick jag reda på att jag kommer att få 32timmar i veckan fast hos min brukare, ÄNTLIGEN!!!
Som jag har väntat och hoppats på att jag ska få fast där, jättekul.
Inga papper är ännu skrivna men jag har iaf fått ett muntligt avtal på det så det känns kalas:)

Ja och i tisdags fick jag fint besök, Luna och Petra kom förbi och dom blev kvar här några timmar, så vi han prata om det mesta. Vi var bort och ringde på där dom ska flytta in men det var tyvärr ingen hemma... Petra har ju inte sett lägenheten invändigt ännu eftersom hon var sjuk under visningen så vi tänkte göra ett försök på egenhand med en visning men dom var tyvärr inte hemma som sagt, så vi fick kika in genom köksfönstren och försöka se så mycket det gick därifrån, vilket inte var så mycket...

Ja och nu har jag äntligen fått tummarna ur och tagit kort på köket och hallen, så som mor har tjatat... Ja vi har möblerat om här hemma sen dom vär här och hjälpte till med flytten och mor är nyfiken på att se hur det blev så varsågoda...

       


Ja jag såg att min moster komenterat ett inlägg så det betyder ju att hon läser min blogg, vilket är jättekul! så nu får man ju försöka hålla sig ganska rumsren när man skriver det kan ju finnas fler i släkten som läser det jag skriver ;)

Ha en bra dag!
Vi ses
Kram
11 Februari

Ja Då var det en vecka och en dag sedan sist jag skrev, usch måste försöka skärpa mig...
Som vanligt ha det inte hänt jättemycket under den här veckan, jobbar mycket nu, eller som jag ska egentligen nu när Aleta är i Stockholm...

Idag var dagen som jag fasat för under många år nu, Usch!!
Fick ett brev på postlådan för snart 2veckor sedan om att dom ville att jag skulle komma på  en
"Gynekologisk cellprovstagning"
Gissa om jag försökte hitta på alla möjliga ursäkter för att slippa gå, men Fredrik lyckades på något konstigt sätt övertala mig.
Och första upplevelsen i en gynstol var inte roligt, ville bara springa där ifrån men nu i efterhand känns det ganska skönt, så nu är det bara att vänta på provsvaret som skulle komma om ca 5 veckor...

Mormor ringde igår, roligt för det är inte ofta hon ringer, fast jag är nog ännu sämre på att ringa henne men ja iaf hon hade bara possetiva saker att berätta, Björns provsvar hade kommit och tumören var godartad så nu kan man känna sig lugn igen. Sen passade hon på att beställa en Gris också;) Väldigt poppulära hundleksaker dom där latexgrisarna.. Så jag ska skicka en på posten när vi inhandlat en.

Ja hörrni jag sitter här och vänta på att Petra ska höra av sig förhoppningsvis med possetiva besked där med, det är nämligen så att dom har varit här och tittat på en lägenhet och dom väntar på svar om dom fått den eller inte, (hoppas, hoppas) så dom får väl svar under denna veckan får vi hoppas iaf.

Ja och i helgen är man ledig och alla hjärtansdag är det också,  ja vi får se vad vi httar på inget planerat än, skulle gissa att jag inte får se Melodifestivalen på lördag heller, fast det är ju inte så mycket att se vilken jälvla flopp det var i år och Petra Mede kan  man annat än tycka illa om henne?? Hatade programmat Morgonsoffan det var där jag såg henne första gången och det tog ju inte lång tid innan man ogillade henne, eller hela programmet...
Men man måste väl försöka st ut dom här veckoran endå, men dom kan ju ta och skicka rätt låtar till andra chansen och globen så blir allt bättre;)

Nej usch vad jag ordbajsar nu får jag sluta...

Vi ses och hörs!
Kram

3 Februari

Hej igen!
Ja nu vad det ett tag sedan jag skrev igen, och en ny månad har det hunnit bli också, ruskigt vad tiden går fort nu för tiden...
Jag var in på Petras blogg idag och kikade och Luna har blivit mycket större sen jag såg henne sist vilket var typ 2 veckor sedan, ja som sagt tiden rinner bara iväg!

Har precis gjort våffelsmet nu så jag ska grädda lite våfflor tills Fredrik kommer hem från jobbet, och imorgon är det min tur att gå till jobbet usch dom här 4 dagarna av ledighet bara försvann dom med, men jag skulle tydligen hjälpa Aleta att sy nya köksgardiner imorgon så arbetsdagen blir nog inte allt för ansträngande kan jag tänka ;)

Var ute och försökte hitta nytt tyg till gardinerna i vardagsrummet idag men det var ju inte det lättaste jag och Fredrik har inte samma smak alltid och idag var en sådan dag är det någon som har något tipps får ni gärna säga till vill ha mycket vitt och ett svart snyggt mönster...

Nej nu rinner tiden bort, så jag måste börja med våfflorna nu men lite läsning fick ni iaf:)

Ha det bra tills nästagång!!

RSS 2.0