23-27 Januari

Jaha då var man tillbaka då:)
Vissa personer måste tydligen tycka att mitt liv är jätteintressant , vilket jag inte kan förstå men dom vill att jag ska skriva iaf så jag får väl försöka hitta på något spännande att skriva om...

Fredag: Inget speciellt hände.
Vaknade kl: 09.30 så jag närmar mig mitt mål iaf;)
Vi gick upp åt frukost och åkte till Almby där den nya Willys öppnat gissa om det var mycket folk där...
Försökte handla dom billiga varorna så fort det gick och sedan ställde vi  oss i evighetsköerna, ojoojoj vi stod i kö i säkert över en timma helt galet!! Personalen gick runt och bjöd på mineralvatten och choklad till alla som köade. Mycket uppskattat;)

Lördag: Vaknade även idag kl 09.30 och kl 10.00 fick jag ett sms från jobbet som gav mig ledigt idag, perfekt då kan vi åka till Vingåker och handla lite kläder, sagt och gjort vi åt en snabb frukost och vid 11.30 tiden var vi i Vingåker, trodde det skulle vara jättemycketfolk när det var löningshelg men det var väldigt lugnt faktiskt.
Jag köpte mig två par jeans och Fredrik ett par och ett par nya skor, så nu kan man visa sig ute igen.
På vägen hem ringde Fredrik till Rickard och vi bjöd över han och Petra och lilla Luna på lite mat, vi grillade fläskfile och gjorde klyftpotatis, det blev jättegott så det var en lyckad kväll;)

Söndag: Tog sovmorgon till kl10.00 vi var ganska trötta bådatvå efter gårdagen...
Fredrik hade lovat mig att flytta lampan i köket idag så vi åkte ut till marieberg för att handla lite grejor som han behövde köpte två svarta krukor till blommorna i vardagsrummsfönstret det blev kanon, och på Rusta införskaffade vi oss en hall matta en svart med halkskydd under, helt underbart nu kan hundarna leka och springa som dom vill och mattan ligger kvar på sin plats, helt otroligt!
Ja sen vad det dags att jobba igen.

Måndag: Inget roligt hände tråkigt väder så det blev ganska slött fram tills jag skulle jobba.

Tisdag: Ja och nu har det blivit Tisdag har inte gjort mycket idag heller sov till 10 idag med och sen åkte vi ut till IKEA för att titta på lite lampor och annat, köpte en lampa till spegeln i hallen och en lampa till vitrinskåpet så det blir nog tokfint.
Lagar lite mat nu innan jag ska jobba det blir köttbullar och makaroner ska nog anstränga mig och göra lite sallad också.

Återkommer en annan dag hoppas du fått lite läsning nu Sara ;)

Vi ses!!

Utmaning

Regler för utmaning är som följer: Länka till den som utmanat dig/där du hittade listan, svara på frågorna, och (om du vill) utmana tre andra bloggare! Det kan också vara lämpligt att meddela dem att de är utmanade.

Tyvärr fungerar det intre att länka folk just nu men ska försöka ändra det när det går...


Jag blev utmanad av Petra

Tre yrken du drömde om när du var yngre?
Artist
Frisör
Dagmamma

Tre yrken du skulle vilja prova på?
Reseledare
Veterinär
Dykare

Tre yrken du inte skulle vilja ha?
Kirurg
Sopgubbe
Telefonförsäljare

Tre språk du skulle vilja kunna?
Spanska
Norska
Danska

Tre länder du vill besöka: (som du inte tidigare varit i)
Egypten
Thailand
Island

Tre platser/områden i Sverige du skulle vilja besöka (som du inte tidigare varit på)?
Gotland
Sundsvall
Norrköping

Tre svenska platser/områden du varit på och vill återvända till?
Höganäs
Kittelfjäll
Siljansnäs


Tre platser i Sverige du skulle kunna tänka dig att flytta till?
Skåne
Dalarna
Eller bo kvar i Örebro:)

Tre talanger du önskar att du hade? 
Världsmästare i dans
Spela alla sorters instrument
Kunna det mesta inom alla områden 

Tre saker som alltid finns i ditt kylskåp?
Yoghurt
Fil
Mjölk

Tre hundraser du skulle vilja prova på/kan tänka dig att ha, som du inte har/har haft? (Endast för hundmänniskor eller wanna be's.)
Chihuahua
Dvärgpincher
Amstaf

Tre "saker" du önskar att du var bättre på än vad du redan är?
Äta sundare
Motionera vovarna bättre
Sova till max kl 9 på mårnarna

Tre (icke hundrelaterade) "ämnen" du skulle offra delar av din fritid för att lära dig mer om?
Konst
Film och litteratur
Inredning

Tre saker du skulle köpa till dig själv om du hade 10.000:- "över"?
En till hund
Nya kläder
Möbler

17 Januari

Jaha då var jag tillbaka då;)
Det har inte hänt så mycket dom här dagarna, så jag tänler inte skriva en massa trams om ingenting utan jag fortsätter skriva från dagens händelser...

Vaknade kl 11, Fredrik låg i badkaret när jag kom upp så jag tog ett bad med honom sen åt vi lite frukost, tog morgon vändan runt brickebacken med hundarna.
Efter det tog vi oss i kragarna och började möblera i ordning i gästrummet så nu står skrivbordet mot andra väggen, känns mycket luftigare där nu, så imorgon ska vi sätta upp lite hyllor och tavlor där inne är det väl tänkt.
Ja och på kvällen blev det bio "Yes man" skitbra film se den om ni inte gjort det, skulle varit på bio igår egentligen men då var det avskedsfest för en klasskompis till Fredrik som ska flytta till Stockholm och fortsätta studierna där, det var riktigt trevligt faktiskt!
Det var så kul att göra något annorlunda, bara något så enkelt som bio;) känns skönt när vi har tid att umgås igen.

Ja och nu sitter vi i soffan och ser på film på 4:an Duplex få se om det är en fillm av värde;)
Ja så mycket mer har jag inte att berätta för filmen började nu så jag ska återgå till filmen, men ha det bra så ses vi snart hoppas jag!

13 Januari

Hej igen=)
Hoppas att allt är bra med er för här är det bara bra;) Sitter och väntar på att falukorven ska tina, tänkte göra stuvademakaroner och falukorv till lunch. Mumms!!

Fredrik sitter och pluggar nu med en klasskamrat i vardagsrummet och det känns skönt för snart är han klar med allt pluggande för denna gången, ska på bio på fredag kväll för jag har fått ledigt så äntligen får vi umgås tillsammans igen!

Sitter här och hoppas att Petra och Rickard har möjlighet att få lägenheten som ligger på andra sidan vägen där vi bor, vore så kul då kan vi träffas typ jämt, eller oftare iaf;)

Ja gud vad skönt det är när snön försvunnit hoppas det blir vår snart... Det är inte det roligaste att gå på promenader med hundarna i det här vädret, det blir dusch varje dag för dom nu, och dom är ju inte så roade av det tyvärr men vad ska man göra då???
Aja det är bara att hoppas att solen kommer fram snart så det torkar upp.

Ikväll ska jag jobba igen, undrar vad vi ska hitta på...Kanska baka eller något hoppas han är piggre idag än igår iaf, för då var stackarn jätte jätte trött så han la sig typ direkt efter maten...
Men det är ju skönt också, för då slipper ju jag komma hem så sent.

Ja har inte så mycket mer att tillägga för tillfället... Men jag ska visa er en jättte rolig bild som jag tog igår när vi skulle lägga oss;)



Fredrik ville läsa lite ur boken "Cesar och hans hundar" som han fick i julklapp,
Och Maja tyckte också att det kunde vara bra att lära sig lite tror jag för hon var väldigt inne i boken iaf;) Så söta!! 

Ha en fortsatt bra dag så ska jag gå och göra lite mat nu,
Vi ses!!

Älsklingarna<3



Casper





Maja

11 Januari

Hejsan nu är jag här igen, klockan är ganska mycket men jag är inte riktigt sov trött än så jag får försöka fördriva tiden med något så jag kanske blir trött;)

Ja idag har det inte hänt så mycket, spelat Guitar Hero typ hela dagen eftersom jag inte haft någon fungerande dator, fy vad låst man blir när man är ensam hemma och inte kan använda datorn jag höll på att bli tokig är jag beroende??=)

Ja så vad det iaf, jag fick använda min tid till annat än datorn denna dag, gick en riktig promenad med vovvarna i dag känner att jag inte ägnat så mycket tid som jag borde åtdom tyvärr så vi tog en promenad på 1timme i blåsvädret, ja det har blåst riktigt ordentligt här idag och värre skulle det tydligen bli imorgon... :/ 

Åkte till jobbet så fort Fredrik kom hem med bilen, hinner nästan aldrig träffas numera han pluggar typ hela dagarna och jag jobbar på kvällarna, mendet blir väl bättre längre fram får vi hoppas...

Ja efter jobbet åkte jag till Varberga för att köpa hem pizza till mig och Fredrik gissa vad gott det var;) så så bra gick det att vara nyttig!! så vi bestämde oss för att ta en promenad för att gå bort pizzorna, vi tog samma vända som jag och hundarna gick tidigare idag! kändes lite bättre när vi kom hem.
Hoppas du läser det här nu moren ;)

Nej vänner nu är klockan 00.17 så det borde vara dags för sängen nu så jag sätter punkt för denna gång så ses och hörs vi framöver.
Ta hand om er!


10 Junuari

Jaha då har man hamnat här då, Alla i min omgivning har tydligen börjat blogga så jag har väl inget annat val än att prova jag med....
Vet inte hur det ska gå men man får väl göra ett försök, jag menar mitt liv är ju inte särskillt händelserikt för tillfället det är mest äta sova jobba, äta sova jobba och har jag tur så hinner jag träffa Petra och Luna där emellan.

Men ja idag har det ju inte hänt så mycket tyvärr...
Gick upp vid 09.30 åt frukost rastade vovarna försökte mig på att spela Warhammer men det kukade ur som vanligt gissa om man blir irreterad!!!!
Så jag fick ta hand om tvätten istället, inte lika roligt men ett nödvändigt ont...
Vid 11.30 tiden kom Fredrik hem från skolan, han har haft tenta idag stackarn, Hppas det gick vägen.
Sen åt vi lite mat innan det var dags att åka till jobbet började tidigare idag så jag var på jobbet vid14.30 och åkte hem vid 18 tiden, lyx=)

Ja så nu sitter jag här, ska ut på promenix med vovvarna nu, tänkte gå runt Brickebacken det behövs kan jag säga man har ju lyckats lägga på sig en del nu efter alla helger med godis och mat som varit, och jag som skulle ta tag i det nu till det nya året, hmmm det blev ju inte så mycket av det...
men men jag har ju ett år på mig innan det är dags igen så jag hinner väl lagomt gå ner dom där kilona jag lagt på mig tills det är dags att gå upp igen;)
Nej nu ska jag röra på mig!
Ha det så bra så länge

RSS 2.0