31 Mars. Det var moren som var överraskningen!!!

Ja så var det faktiskt det var värdens bäste mor som var överraskningen....


Söndag 29 Mars
Hon hade tagit tåget efter jobbet på Söndagen och annlände här i Örebro runt 20 snåret, Fredrik hade sagt att han skulle förbi en klasskamrat för att ordna överraskningen, vilket jag naturligtvis trodde på, men det visade ju sig att det bara var en bluff alltihop, han skulle hämta moren på tåget, som var en timme försenat.
Åhh det var typ den bästa överraskningen jag skulle kunna tänka mig, jag blev så glad när jag såg henne utanför fönstret!!!
Vi åt lite potatisgratäng och kött när dom kommit sen spelade vi BUZZ efter det, vem tror ni vann??? Jag naturligtvis:)
Sen satt vi mest och pratade innan vi tog kvällspromenaden med vovvarna.

Måndag 30 Mars 
Vi gick upp strax innan 9 och åt lite frukost, sen tog vi en promenad runt Brickebacken innan vi tog en tur till Marieberg för att handla lite, vi började på blomsterlandet. 
Jag köpte mig en en svart ampel och en murgröna som jag ska hänga i fönstret vid ytterdörren, blir nog tokfint när det blir klart. Sen tog vi oss en vända på IKEA mor skulle titta på lite hyllor och sådant, men det slutade med att hon köpte två nya gröna tekoppar och två galler som man kan ha kastruller på och lite sådannna saker, efter det bar det vidare mot köpcentret.
Vi började bli lite hungriga efter shoppandet och vi åt jättegod mat på Paco´s som mor bjöd oss på jag åt någon pasta med grillad kyckling Fredrik åt Fajitas och mor åt grillad lax med klyftpotatis mumms vad gott det var! Tack för det moren.
Sen började vi shoppandet igen, mor ville handla en födelsedagspresent åt mig så vi började titta i mina tre favoritbutiker där Dimoda, Village och Nice, på Dimoda hittade vi inget men på Village köpte vi två svarta nätkorgar som vi ska sätta upp på väggen bredvid fönstret vid ytterdörren. Sen kom vi till Nice tyvärr har dom ingen hemsida men jaja, mor hittade en soffa så vi blev kvar där i butiken ett tag för att få lite info om den så troligtvis kommer dom köpa den soffan om hon får med sig far på den iden, så dom kommer förhoppningsvis ner snart för att hämta den:) Ja sen gick vi vidare jag kom på att jag ville ha en ny handväska så vi beslöt oss för att börja leta, jag hittade flera som jag tyckte om och dom som känner mig vet ju vilken fruktansvärd beslutsångest jag har när det gäller att välja saker. jag höll säkert på att vela i en timme innan jag slutligen lyckades välja, mor köpte också en handväska.
Efter det åkte vi vidare till Aspholmen och Bista för att gå på Stadium Outlet mor köpte sig ett par nya promenadskor.
Sen fortsatte vår resa till Willys för att handla lite saker inför kvällen det blev både nyttiga och onyttiga saker i korgen.
När vi slutligen kom hem så var hundarna överlyckliga över att vi var tillbaka, Det blev en varsin kaffekopp för mor och Fredrik innan Fredrik begav sig till skolan för att gå på Engelskan.
När jag och mor blev ensamma började vi klura på lite inredning, vi beslutade oss för att jag ska göra mig en egen hatthylla och skohylla när vi åker hem i Påsk så kan Fredrik bygga staketet.
Sen var det dags för mat jag satte igång grillen och skalade potatis medans mor gjorde sallad och skar upp frukterna till fruktfatet.
När Fredrik kom hem fick han grilla laxen och sen åt vi. Det vart jättegott!
Några vinglas senare satt Fredrik och spelade gitarr och sjöng med mor.
Efter det började vi se Maria Larssons eviga ögonblick men vi orkade bara se halva filmen, det var väl ingen utav oss som riktigt förstod varför den fått så mycket priser egentligen, den var väldigt seg och jag kommmer inte att se klart den någon annan dag.
Sen var det dags att lägga sig. somnade väl i ett tiden eller om hon var mer kanske...??

Tisdag 31 Mars
Ja vi vaknade vid 9 tiden och åt lite frukost, sen gick jag och Fredrik ut med vovvarna och moren var hemma och duschade. 
Vi såg på lite tv när vi kom tillbaka innan det var dags att värma på lite rester innan Fredrik skulle till skolan och mor skulle med tåget. Efter maten vart det kaffe och Daimtårta för att fira min födelsedag lite tidigare. Fick en gratis spåning av systrarna och en tärna från serien av Erkers Marie Persson av mor och far Tack Tack!
Sen fick jag lite pengar från farmor och farfar som dom skickat med mor.
Efter kaffet och paketöppningen var det dags att åka, Skjutsade ner Fredrik till skolan så åkte jag och mor ner på stan en snabbis för att hinna köpa något litet till systrarna hemma.
Sen var det bara att ta sig till stationen och dags för mor att kliva på tåget, fy vad dom här dagarna gick fort önskar att hon kunnat stanna längre, men jag är så glad för att hon kom ner och hälsade på sin lilla snupppehöna!!
Tack älskade mor för dom här dagarna, du är bäst!!



Moren och mommes vovvisar...
 

29 Mars Uppdateringar från veckan

Jaha då var det dags för lite uppdateringar från veckan nu då...
Det har ju inte hänt så mycket som vanligt förutom att jag klantat mig lite extra kanske men jag återkommer till det:)

Ja nyss hade vi vår här men nu vet i fan var den tagit vägen, så fort snön smultit bort på baksidan kommer det ett regält snöväder igen, blir lika ledsen varje gång...
Men nu är snön nästan borta igen så det är väl bara att vänta på nästa snöväder igen för nu törs jag inte ens fundera på vad ska sätta för blommor i rabbaterna på baksidan för då börjar det snöa, så det är lika bra jag väntar på snön så kan jag bli glad när det inte kommer någon mer snö, om jag skulle ha sådan tur.
Det känns som våren är jätteförsenad i år eller så var den bara tidig förra året, jag menar vi plockade ju första fästingen på Casper i slutet av Mars föra året och nu känns det ju inte direkt som att det är fästing tider direkt...

Ja sen har min underbara pojkvän fixat en överraskning till mig ikväll, jag är så nyfiken så jag spricker...
Har försökt luskat i vad det kan vara men det är svårt när man inte får några riktiga svar från honom, men ikväll får jag ju se iaf *Jippie*
Det skulle vara en förtidig födelsedagspresent eller något, ja snart smäller det tyvärr!  Snart är man 23år bara 6dagar kvar nu. Usch jag tror att jag börjat få en liten kris, jag är ju snart 25 faktiskt, tiden går så ruskigt fort.

Men sen var det ju det här med klantigheten också... jag har lyckats köra sönder backspegeln på bilen... Ja den är inte speciellt vacker nu faktiskt tejpad och dan, så nu har vi beställt en ny backspegel från Rejmes skulle kosta 2100kr usch och fy vilka priser dom kan ta för en så liten detalj på bilen men den är ju ack så viktig tyvärr. Men jag lyckades behålla kåpan och spegeln i helt skick så vi slipper köpa det också, men det är så himla onödigt, varför är inte garagen gjorda i gummi så slapp man förstöra bilen när man ska in och ut ur det hela tiden.

Ja det var väl det som hänt under dom här dagarna...

Hoppas ni får en bra kväll, för det hoppas och tror jag att jag kommer att få iaf:)











2009

Du vet att du lever i 2009 när;

1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook mm
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopierar denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde det!

Jag trillade dit så det skriker om det...

Läste denna på Petras blogg ;)



23 Mars är Malins födelsedag

Stort Grattis på 17års dagen Malin!
Hoppas du får en toppen dag med massa tårta och paket, vi ses om några veckor...


Grattis Malin 17 år!




20 Mars

Idag har jag varit riktigt duktig tycker jag....

Jag gick upp vid 09.20 fast jag tänkt att jag skulle sova riktigt länge nu när Fredrik var på jobbet men icke det gick inte att sova längre, vilket var bra eftersom jag hunnit med en hel del nu.
Ringde till mor och bubblade med henne i 40 min innan jag äntligen tog tag i fönsterputsningen av köksfönstren det behövdes kan jag säga... sen hängde jag upp dom ny gardinerna jag sytt riktigt bra blev det om jag får säga det själv :)
Bedöm själva...



Sen har jag fått 3 jättefina Awards av Petra, tusen tack min vän!!

            




Skickar dessa Awards till min underbara syster Sara.

Nej nu ska jag ta och äta lite pasta stubbar från gårdagen och sen ska jag försöka mig på en springtur innan jobbet eller om jag tar den när jag kommer hem, vi får se...

Ha en bra dag kära vänner!


16 Mars är morens födelsedag!

Grattis käre moren på födelsedagen, du vill väl säkert inte att jag skriver ut hur mycket du fyller skulle jag gissa så vi hoppar det!!
Hoppas du får en underbar kväll, när inte dagen varit så lyckad!
Grattis ännu en gång bäste moren.



Det är kanske inte den finaste bilden på dig, men den enda jag hade förutom den som My har tagit då du sitter på dass, och måste jag välja mellan dom så tycker jag att denna passar lite bättre;)


Ja igår kändes det som att våren var nära, vi tog vår första fika ute på framsidan i vårsolen och det var riktigt skönt mot väggen. Termometern visade 20 grader när solen sken som mest på väggen, hur blir det då i sommar när det är så varmt utan att sitta mot väggen jaja det återstår att se;) Men idag hörrni har det bara varit tråkväder lite fågelkvitter men det är väl det närmaste vår jag kommit idag. Drog med mig Fredrik ut i lite blomsteraffärer och upp till Plantagen idag för att kolla lite utemöbler som vi måste införskaffa oss, men usch och fy vad dyrt det är, tänk om man vore miljonär vid sådanna här tillfällen.
Såg många mycket fina möbler i konstrotting men det är ju på tok för dyrt för min plånbok iaf!! Men snyggt är det :)



men dom här möblerna kan jag ju bara drömma om, dom får inte ens plats på framsidan, dessutom har Fredrik och jag äntligen kommit överens om hur vi ska göra med möblemanget på framsidan, vi fick gå halva vägen var:)
Jag får köpa mig en utesoffa att ha på framsidan och så har vi kvar det lilla glasbordet, så det blir förhoppningsvis bra när det blir klart!

Nu ska jag lägga mig på soffan och ta det lugnt.

Ha en bra kväll!




10 Mars

Ja kära läsare, här händer det inte så mycket...
Men jag kan ju skriva några rader iaf!!

Min förkylning håller äntligen på att ge sig nu efter en vecka, det är andra gången som jag blir förkyld när vi kommer hemifrån Dalom, men denna gången har jag listat ut vem som är ansvarig för smittan iaf. Stackars Victor var förkyld och hade feber är vi var där, så jag skulle tro att det är han jag blivit smittad av, men nu är det som sagt påväg åt rätt håll igen. Vilket är  jätteskönt!!

Jag måste ju erkänna att jag fuskat också jag har tagit nässpray men bara till natten så jag ska kunna få sova så nu gäller det att jag lägger av med det så jag inte blir beroende igen... :/



Ja annars händer det inte så mycket... Vi ska eventuellt ha fest här på Lördag kväll men det är inget som är bestämmt ännu, Fredrik och några klasskamarter skulle dricka öl och spela Guitar Hero så jag får väl umgås med tjejerna då, men vi får se hur det blir :)



Ja ni får väl ha en bra dag, så ska jag gå och plocka upp en falukorv ur frysen så vi kan få lite mat i oss när Fredrik kommer hem.

Vi ses



7 Mars

Ja idag är det lördag och min jobbarhelg, så vid det här laget i vanliga fall brukar jag sitta och ha ågren för att gå till jobbet, men inte idag:) Jag har fått ledigt *jippie* så ikväll åker vi hem till Petra,Rickard och Luna och äter lite Tacos som vi bara skjutit och skjutit på, men ikväll ska den bli av. Mumms!

Har precis kommit hem från stan var in för att handla lite grejor till jobbet, och passade på att smita in på Willys på hemvägen för att se hur det går för min lille vän att jobba, stackarn går på 2 Alvedon och 1 Ipren morgon, middag och kväll. Men han såg ut att klara det bra under omständigheterna.

Ja så nu blir det nog lite surfande och spelande innan det är dags för vovvarna att få sig en promenad, synd att det inte är solsken och jättevarmt då hade det varit mer motivernade att gå ut.

Ja det blev inte många rader denna gången men lite läsning, för den som är intresserad.

Hade! 


3 Mars

Jaha så var man tillbaka I Örebro igen då...
Efter en lång och trivsam helg i Dalarna:)

Vet att jag lovade bilder från helgen, men det blir litesvårt eftersom jag kom på att vi glömt kameran hemma när vi passerat Ludvika så några bilder blir det tyvärr inte!!

Men det var otroligt mycket snö där uppe så Casper har haft en tuff helg, stackarn kunde inte göra sina behov där han kände för det eftersom snön var lika hög som han själv... Han ska ju göra behoven ute i skogen eller iaf helst ha en gran som kittlar han i baken medans han skiter. Så han är nog glad över att vi är tillbaka i Örebro igen, där det nästan är snöfritt...

Vi hade ju brädorna med oss upp för att åka lite utför nu när vi hade chansen, vi började i Granbergsbacken i Siljansnäs på Söndagen för att sedan ta backen i Bjurs på Måndagen, men Fredrik slängde sig ut i backen som om han skulle kunnat åkt som sist han slutade vilket var för 8år sedan, så ni kan ju gissa hur det hela slutade...
Efter kanske 5 minuter i backen gör han sin första vurpa i backen och landar på bröstet och han tappar luften, han reser sig ganska fort efter det och vi fortsätter neråt en bit till.
När vi kommer till branten i backen gör han sin andra jättevurpa och landar denna gången också på bröstet och tappar luften igen men inte nog med det han slår i huvudet också.
Väl nere igen är han ganska mör tror att han brutit ett revben och har huvudvärk, men vi ger oss upp i backen igen och denna gången tar han det lite lugnare, vi går in i värmestugan när vi är nere igen för Fredrik vill ha en kopp kaffe.
Ja Det blev ytterligare några vändor till i backen innan vi bestämde oss för att åka hem igen, där far lagat god kykling med ris som väntade på oss där hemma, Tack far det var jättegott!!!

Morgonen efter har Fredrik ganska ont så vi bestämmer oss för att hoppas backen i Bjurs idag stackarn har nog fått sig en liten hjärnskakning och en regäl smäll på bröstet men inga revben är nog brutna iaf, tack och lov för det!

Ja sen åker vi ut till Siljansnäs igen på eftermiddagen, skulle få kvällsmat där innan vi åkte tillbaka tilll Örebro igen på kvällen, fick Älggryta med ris!!! Gud vad gott det var tack käre mor!!!

Sen bar det av hem till Örebro som sagt men fy vilket väder det blev bara mer och mer snöfall ju längre vi åkte, så hade vi vetat det hade vi nog stannat kvar i Näs iaf över natten, men snön lättade när vi komm till Ludvika så resten av färden hem gick bra iaf..

Ja då har ni fått lite uppdateringar iaf.

Ha en bra dag!!

RSS 2.0