Tiden går...

Ja ytterligare en vecka har gått sedan jag tog första magbilden, så det är väl bara att fortsätta...:)
Nu har man gått in på vecka 16:)
Tycker själv inte att magen är så där stor men tydligen är den det!
Vecka 12+2

Ja hur är det annars då??
Bara bra förutom lite yrsel och ryggont men det är ju inget ovanligt, ska försöka ta kontakt med min barnmorska så får vi se, kanske får gå till vårdcentralen och ta lite prover.
Kan ju behöva något tillskott av järn kanske???
Ja har inte så mycket mer roligt att berätta, men en lite uppdatering blev det iaf :)
Lev livet!




Grattis Petra!

Idag fyller världens bästa Petra 22 år!!!!
Stort grattis till dig min vän, önskar att du får en bra födelsedag med din lilla familj.
Hoppas du kryat på dig, så vi kan ses snart igen.
Många stora kramar till dig!
(Tyvärr hittade jag ingen ny tagen bild på Petra
Mest kort på Lunis bara...)



Ja vad händer annars här då??
Vi har fått tid på USÖ för ultraljudsundersökning den 18 November,
så det är ett bra tag kvar jag som hoppats att det skulle ske snart...
Men den som väntar på något gott... :)
Annars rullar allt på som vanligt, inget mer att skriva för tillfället, så vi sätter punkt här.
Ha det gött!

Längtar hem till Dalom...

Tänk om åren bara kunde rusa iväg nu, jag vill flytta hem till Dalarna igen!!
Det känns som om veckorna rusar förbi men att man inte kommer någon vart i almanackan i alla fall, känns som man bara står och trampar på samma ställe...
Men tiden går ju framåt trots att det inte känns så vilket är positivt:)
Jag hoppas att Fredrik ska kunna plugga sista året på distans, för i så fall skulle vi kunna flytta hemåt om ca ett år. Ingen mer än  jag skulle kunna bli gladare för det!
Ja dom senaste två nätterna har jag eller vi faktiskt flyttat hem till Dalarna, gissa om man blir lika besviken varje gång man vaknar och inser att man faktiskt är kvar i Örebro, inte för att det är några stora fel på Örebro men jag vill hem till landet och till släkt och familj...
Ja åter till drömmen båda nätterna har vi flyttat till "Tant Lisas" gamla hus och det lustiga är att det är till salu, vilket det varit i ett bra tag nu men i alla fall.
Jag har svaga minnen ur drömmen om hur fint det blev när vi började renovera, vi har inte hunnit bli färdiga någon av dagarna jag drömt om det, så någon natt hoppas jag att jag ska kunna få se det färdiga resultatet och inte vakna när det är halv klart.
Ja man kan ju hoppas att detta är en sanndröm eller något, jag har ju så många minnen långt bak i arkivet från huvudet och från det huset, så det skulle vara kul om man hade råd att ta över huset en vacker dag...
Den som lever får se:)

Ja i lördags var vi till Stockholm och beställde en ny säng till mig och Fredrik, ojoj vad skön den var lite dyr också men det kan man ju kosta på sig, en säng använder man ju ganska mycket i livet så då kan det ju få kosta.
Så nu väntar vi bara på att dom ska tillverka den efter vår beställning och att dom ska leverera den, det kunde dock ta upp till 8 veckor innan vi skulle få hem den, men förhoppningsvis har vi den till jul då i alla fall:)
Ja magen växer i alla fall, känns som den växer varje dag och jag känner mig redan tjock och otymplig, så hur ska jag då klara av resten av graviditeten??? Bara att härda ut, det blir ju förhoppningsvis något bra utav det sedan;)

Nej nu har jag inget mer att berätta...
Så vi får avrunda här.

Ha det bra!


Mammas lilla knodd...

Ja idag är vi i vecka 14+0 tänk vad tiden går...
Tyckte nyss att vi fick reda på att vi hade en knodd i magen med det är ju faktiskt 8 veckor sedan.
Ujuj tiden går så fort och allt känns så nytt och spännande, snart har ju faktiskt halva tiden gått...
Jag är så förväntansfull och försöker sluka all info jag kan få tag på!

Idag kom äntligen mitt angelsound som jag längtat efter sååå länge eller ja iaf sen i fredags då jag köpte det, men dagarna går ju så långsamt när man väntar på något.
Så fort jag hämtat ut paketet fick jag ju lov att prova det, var så spänd på att få veta om jag kunde höra den lille eller inte.....
Det tog inte lång stund förens jag kunde höra det lilla hjärtat pick på där inne, det var en helt sjuk känsla att få höra det lilla hjärtat picka på som bara den, så nu kan jag lugna mina nerver, för nu vet jag att knodden i allra högsta grad lever där inne :)

Sen fick jag en rolig kommentar av Wilma om att hon trodde att jag skulle blivit så tjock att jag inte skulle kunna köra bil längre, men så är inte fallet magen har växt men riktigt så stor är den inte och det lär nog dröja ett tag till... :) så jag tänkte att jag ska lägga ut första magbilden idag så får jag väl fortsätta varge vecka få se om det blir någon skillnad, vilket jag verkligen hoppas!
Klicka på bilden för att få den större


Vecka 11+1

Ja det var väl allt för nu...

Ha det så bra!


Mammabyxor


Ja jag är ganska trött på att gå runt i för trånga jeans nu med gummisnodd runt knappen, eftersom det inte går att knäppa byxorna längre.
Eller visst det går men då kan jag inte andas eller röra mig, så Fredrik drog med mig till Marieberg så jag fick köpa mig ett par större byxor.
Slutade med att jag kom hem med ett par riktiga mammabyxor, så nu får vi se hur länge jag kan ha dom innan det är dags att köpa lite större, jag menar jag kan ju inte köpa tokstora redan nu det skulle ju inte se klokt ut, så jag får ha dom här tills det är dags att köpa några storlekar större igen:)
Så här ser dom ut iaf...
Klicka på bilden för att den ska bli stor.


Köpta på HM för 499kr

Ja det var väl bara det jag skulle berätta
Kanske inte så intressant, men det är häftigt för mig:)


Angelsound


Ja nu har jag varit dålig med att skriva igen, förlåt men jag har inte kännt att jag har något vettigt att skriva om...
Men eftersom folk tycker att jag borde uppdatera så får jag väl göra det :)

Träffade Petra, Rickard och Luna igår det var supertrevligt, var evigheter sen jag träffade Petra och Luna så det var väldigt roligt, vi grillade och umgicks i största allmänhet.
Tack för en jättetrevlig kväll!
Sen bytte Fredrik däck på bilen igår så nu är vi rustade för vintern, och för hemresan till Dalarna om ca 3 veckor det ser vi fram emot, hoppas det kommit lite snö då, för här nere får man ju ingen snö alls nästan :(

Sen har jag köpt ett angelsound på tradera för 300kr så jag väntar med spänning på att det ska komma i veckan, hoppas att det inte tar allt för lång tid innan hon skickar det...
Ja och varför har jag nu köpt mig ett sådant kanske ni undrar eller vad är det för något??
Jo det är en grej man kan använda sig av hemma för att kunna lyssna på bebisens hjärtljud.
Varför ska jag använda det då undrar ni kanske, jag får ju höra det på ultraljudet hos barnmorskan, visst så är det ju men jag är lite otålig ibland och sen får jag massa konstiga idéer om att det inte skulle vara någon där inne eller någon som inte lever som den borde, så jag har helt enkelt köpt det för att lugna mina egna nerver.


Så här ser iaf Angelsoundet ut för den som är nyfiken:)


I helgen som kommer ska jag och Fredrik åka till Stockholm om allt går som planerat, vi ska åka och prova ut lite sängar som kan vara av intresse, tydligen betalar dom resan dit om man har över ett visst antal mil dit så det är ju trevligt, blir lite roligare att åka då när man slipper betala bensinen själv:) 

Sen höll jag på att få hjärtsnörp igår när jag var in på facebook och såg att svärmor skaffat facebook, ojoj vad roligt, hon var ju typ den sista jag trodde skulle skaffa det men oj vad roligt att hon gjort det!!!
Jag som tjatat på min egen mor att hon skulle skaffa sig en men tyvärr utan resultat, men när hon läser detta kanske hon ändrar sig;)

Annars rullar det på som vanligt med jobb och sådant...

Ja så mycket mer har jag inte att berätta, så jag avrundar här...

Var rädda om er!



Till Dalarna i helgen :)

Ja nu har jag äntligen fått min vilja igenom,
lyckades få med mig Fredrik på en snabb vistelse hem till Dalarna... :)
Så vi åker hem på Fredag mitt på dagen, för som det ser ut nu så lyckas jag få ledigt på Fredag så då slipper vi åka på kvällen när det är mörkt och otäckt på vägarna.
Hoppas att jag ska kunna hinna med att gå igenom några av mina kartonger från när jag var liten få se vad som finns och vad som kan användas...
Jag vet inte om det är graviditeten som spökar och gör att jag får sådan enorm hemlängtan till lille moren eller om det är något annat???
Ska försöka övertala Fredrik om att ta hem min kökssoffa också som vi ska göra om till säng, hoppas hoppas han går med på det:) för då kan vi snart beställa hem nya madrasser, så jag får en skön säng att sova i nu när jag blir tjockis...
Vi har iaf bestämmt att vi ska ha en continentalsäng, så vi kommer upp en bit från golvet:)

Ja sen har ju syster Malin börjat flytta hemifrån... Tänk vad stor hon blivit.
Hon ska flytta in i min gamla lägenhet i tempohuset i Siljansnäs, så det ska bli kul att komma dit och hälsa på henne senare. Det var lite omtapetsering och målning som skulle fixas innan, men förhoppningsvis kan hon flytta in på riktig snart:)
Grattis till lägenheten syster!!!!

Ja annars är väl allt som vanligt, tröttheten börjar ge sig och illamåendet är bättre det med tack och lov, men jag har nu istället börjat få halsbränna och huvudvärk, nästäppt är jag för jämnan men det kan bero på att jag tror att jag håller på att få en liten förkylning...
Men vi får hoppas att det går över snart.

Inte har jag träffat Petra och Luna på evigheter heller usch vilket dåligt sammvete jag har för det, måste ta mig i kragen och gå upp och hälsa på dom snart, lilla Lunis har ju börjat gå nu... allt går så fort att jag nästan inte hinner med.
Förlåt Petra jag ska bli bättre på att hälsa på er!!!

Ja vad händer annars, inte mycket som vanligt...
Mor har beställt mina julgardiner till köket nu iaf så nu väntar jag bara på att få sätta upp dom...
Måste börja fundera på Julklappar också, har bara handlat en än så länge, men jag har flera klara i huvudet så det gäller bara att få ihop lite pengar så man kan köpa dom också ;)

Fick min första kommentar av svärmor i förra inlägget, fy vad glad jag blev, så nu har jag fått en kommentar vardera av svärmor och svärfar... Tack för det, känns alltid bra att få kommentarer på det man skriver!!!

Nej nu ska jag ta mig ut till köket och hämta mig en frukt sen ska jag se på tv innan det är dags att fara till jobbet...

Det blev ett ganska långt inlägg trots att jag inte trodde att jag hade så mycket att skriva om, men men ibland rullar fingrarna bara på, så lite ordbajs blev det nog i detta inlägg skulle jag gissa.

Lev livet!!!
Vi synes och höres


Kan inte känna mig nöjd...

Nej jag har faktiskt försökt tycka om min nya frisyr men det går verkligen inte...
Aldrig mer ska någon få klippa mig så här, usch och fy!!! och till råga på att så är håret precis för kort för att jag ska få upp det i en tofs så nu vet inte hur jag ska bära mig åt... någon som har något tips????
snälla... Jag har lite smått panik!!!!!!!!

Ja annars händer det inte så mycket, Jag och Fredrik skulle ut och leta badrumsvåg efter att jag slutat, men först  så vi tog en middag på Subway (tonfisk) fyrutti vad gott det var... ja sen var det dags att leta våg vi var på både ÖoB och Rusta men ingen av dom hade någon så det får nog bli Marieberg imorgon innan jobbet. 

Jag ska få en ny barnmorska föresten, hon vi hade tidigare skulle tydligen sluta, vilket inte gör mig så mycket för jag tyckte mest att hon var snurrig och vimsig så jag hoppas att Gunilla blir bättre, det lät som hon hade några år på nacken så förhoppningsvis blir det bättre än innan:)

Nej nu ska jag fördriva tiden med lite tv tittande tror jag, väntar på att Lyxfällan ska börja men det är ju två timmar kvar tills dess så jag får göra mitt yttersta för att hålla mig vaken få se om det går, det blir iaf smörpopcorn till Lyxfällan som jag längtat, då kan jag hålla mig vaken iaf :)

Ha en trevlig kväll



RSS 2.0