Jul jul strålande jul...

Hej på er!!

Måste berätta om en sak som gjorde mig sååå glad i hela hjärtat idag:)
Nämligen att Jotex julkatalog äntligen dök upp i påstlådan, som jag har längtat efter den...



Jag har hittat så mycket fina julgardiner i katalogen som jag vill köpa, men jag kan ju inte köpa allt så jag får sätta mig ner och gå igenom katalogen noga så jag gör rätt beslut:)
Jag har så mycket julkänslor nu så jag vet inte riktigt vart jag ska göra av dom, det är ju lite för tidigt att börja med ljusstakar och annat som hör julen till nu... tyvärr...
Aja var bara tvungen att skriva av mig lite, Fredrik blev ju inte direkt överlycklig när jag berättade att katalogen kommit han tänker nog mer, nej nu blir vi fattiga :)
Men så mycket ska jag inte handla...
bara lite...

Nej nu ska jag sätta mig med katalogen.

Vi höres!



Graviditetsvecka 10

Ja redan är man inne i vecka 10 av graviditeten.
Tänk vad tiden gått fort, jag menar jag har redan gjort 1/4, bara att hoppas att resten går lika fort...

Det händer dock inte så mycket annars, ligger mest på soffan och glor på tv när jag är ledig, fattar inte att man kan vara så förbaskat trött hela tiden... Illamåendet går i vågor, just idag är jag ganska bra, så jag får passa på att göra så mycket jag kan för ingen vet hur jag mår imorgon...
Jag har faktiskt haft min första graviditets spya nu och det var ju en upplevelse ;) Minns inte när jag spydde sist men det var ett bra tag sedan... tyvärr så var jag på jobbet när jag kräktes, och det är ju verkligen ingen höjdare att spy på någon annan toalett än sin egen, jag som har problem att kissa på andra toaletter än den som är min egen och nu hadde jag huvudet i jobbtoaletten... men men bara att bita ihop:)

Skulle varit på Freja samtal i torsdags men kunde inte fixa ledigt så det sket sig, så det blir ingen fosterdiagnostik för våran del, så nu kan mor känna sig lugn...:)

Ja vad ska jag mer berätta, det händer ju som sagt vad inte så mycket...

Jag tänkte lägga ut ultraljudsbilden som Fredrik gjorde på mig igår, han ville visa mig hur knodden ser ut just nu i magen, så jag måste ju lägga ut bilden så ni också får se hur knodden ser ut. Dock blir jag lite rädd när jag ser bilden, för man tror inte att det är Fredrik som är pappan om man ska tro bilden, det ser mer ut som att det skulle vara barbapappa som är pappa till knodden;)
Men men bedöm själva...



(Klicka på bilden för att se den i stort format)

Ja det var väl allt för nu, jag hoppas att det inte ska ta så lång tid innan nästa inlägg kommer.

Ha en bra dag!!!




Kryssningen till Riga

Kryssningen var väl kanske ingen jättehöjdare, men det är väl kanske inte meningen att man ska ut på sjön när man är gravid???!!!
Men men nu är den avklarad iaf:)

Kommer inte skriva så mycket utan det blir mest bilder som ni själva får titta på...


På bussen på väg till Stockholm...

   
Båten har lämnat hamnen i stockholm.
Min arbetskamrat Alexandra och hennes pojkvän Fredrik var med och kryssade :)


Jag och Älsklingen!!!

     
Rigas hamn


Jag ute och spatserar i Riga

     

Lite olika saker vi sprang på i Riga som vi tyckte var världa att fotografera :)


Så här trött var älsklingen på bussen hem till Falun.

Ja så hur ska jag sammanfatta denna resa nu då...
Resan var trevlig, sällskapet också, men jag mådde illa mestadels av resan och var trött så jag tror inte att jag var så rolig att umgås med... Båten var en skam hytterna var en katastrof och priserna på båten var som hemma så det kändes ganska olustigt. Men vädret var bra så det var lugnt och stilla på sjön där vi for fram;)

Sen det viktigaste av allt var att Fredrik friade till mig!!!!!
Så nu är man förlovad mitt på Östersjön:)
11/9 2009
Jag är så lycklig!!!!

Ja och nyss ringde Alexandra min arbetskamrat och berättade att eftersom det hade varit så mycket klagomål på resan så fick vi erbjudandet om att åka på en ny Dansbandskryssning till Åbo denna gång helt gratis, så jag ska höra med älsklingen så får vi se vad han säger...
Ja det var väl allt för nu.

Ta hand om er!


Inskrivingen på mvc

Ja igår var det inskrivning på mvc kl 9.30.
Vi fick svara på lite sjukdomsfrågor inom familjerna, sen var det längdmätning och vägning för min del 160cm lång som vanligt men vågen stämde inte överens med sist jag vägde mig... 60,7 kilo usch usch, men jag ligger fortfarande inom normalvikts området när det gäller BMI och det känns ju som en lite tröst iaf:)
Fick BF datumet 22 April av barnmorskan så vi får se om det kommer ut någon då... Hoppas Hoppas :)

Fy vad illa jag mådde igår, trodde jag skulle svimma flera gånger och kräkningarna kändes inte långt ifrån, men ingenting kom upp iaf som tur var.
La mig och sov nästan direkt när vi kom hem från mvc igår sen sov jag till 14.30 usch känner att jag bara blir tröttare och tröttare för varje dag som går, men det hör ju till så det är bara att härda ut...
Idag mår jag lite bättre iaf så jobbet står på tur, funderar på om jag ska ta ut en semestervecka snart det vore så skönt... men jag måste ju passa ihop det med Fredriks skola så att han också är ledig mycket under den veckan jag väljer...

Ja annars händer det inte så mycket här...

Jag får skriva mer när jag vet vad jag ska skriva.

Ha en bra dag!!!





Förkylning och kryssning...

Idag bär det av hem mot Dalarna:)
För att imorgon sätta sig på bussen som går kl 10 från stationen i Falun till Frihamnen i Stockholm, gud vad jag längtar.... Tyvärr har både jag och Fredrik dragit på oss en varsin förkylning*SUCK* Men men till Riga ska vi iaf.
Fick ledigt från jobbet idag, hon ville tydligen inte bli smittad, fattar inte att hon kan vara så rädd för en liten förkylning, men jaja känner hon så då stannar jag gärna hemma.
Så vi ska packa lite när fredrik behagar gå upp och sen åker vi väl gissar jag...

Ja och imorgon går båten kl 17 så vi kommer att sitta på bussen ca 6 timmar imorgon innan vi är framme i Stockholm, tänk så mycket extra vi får åka bara för att man skaffat hund.. Men jag är så tacksam för att mina svärföräldrar lovat att passa dom nu när jag och Fredrik änligen ska få göra något tillsammans. Svärmor hade till och med fixat ledigt imorgon så hundarna slapp vara ensamma, hon är så snäll som tänker på dom.

Nej nu har Fredrik vaknat eller jag har väckt honom så nu ska vi äta frukost tillsammnas sen far vi:)

Hoppas ni får en trevlig helg
För det tror jag att vi kommer få:)

Vi ses och hörs



Baby Ticker

Ja jag har sett att det är många som har en sådan där Baby Ticker och tänkte att jag också skulle försöka skaffa mig en, vilket jag nu gjort;)
Det stämmer inte riktigt på dagen tror jag men jag får uppdatera det riktiga datumet när jag fått ett riktigt BF datum av barnmorskan, för nu är den bara inställd efter när jag senast hade mens...

Ja igår hade vi Petra, Rickard, Luna och Rosita här det var jättetrevligt, tack för en trevlig kväll snälla ni!!
Måste vi göra om snart....

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre...
Ska snart åka och jobba.

Ha en bra kväll!


Trökväder...


Ja nog har man varit med om roligare väder alltid...
Blåser tokmycket och regnar med jämna mellanrum, men det är sådanna här dagar det inte gör något om man jobbar eftersom det är lika tråkigt att vara hemma som på jobbet när det är sådant här väder.

Fått en kommentar av en anonym person och jag har inte den blekaste vem den personen är, enligt personen skulle vi inte sets på typ 4 år så det hade ju varit roligt om personen velat ge sig till känna...
Aja kanske den kryper fram så småningom vad vet jag??

Om en vecka åker vi på en kryssning till Riga men en arbetskamarat till mig och hennes kille, det ska bli riktigt kul faktiskt, hoppas det inte blir en båtresa med mycket vågor, är lite rädd för att åka färja nu för tiden med anledning av att jag åkte med en polsk färja för några år sedan och jag trodde inte vi skulle komma iland, jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, och det där sitter kvar i huvudet stenhårt.
Men det ska väl för hoppningsvis gå bra:)

Nej nu ska jag göra mig klar innan det är dags att åka till jobbet...

Vi synes :)




Hälsosamtal

Ja det var tydligen ett hälsosamtal som jag var på igår på MVC...
Det är nu nästa gång som jag ska bli inskriven så det är bara att vänta...
Ja jag fick iaf reda på att jag är i v 6, det var väl det jag själv trodde också, men man kan ju inte säga det säkert förens man gjort ett ultraljud...

Ja igår var jag och Fredrik och träffade barnmorskan Cecilia som ska följa oss genom denna period.
Hon tog lite telefonnummer och sådant, sen fick jag och fredrik svara på ett varsitt formulär om alkoholvanor jag fick 2p och Fredrik 4p så vi klarade oss bra;)
Vi fick frågan om vi ville göra fosterdiagnostik ,vilket vi ville...
 så snart får vi förhoppningsvis en tid till en Freja barnmorska, för er som inte vet vad fosterdiagnostik är så kan man i korta drag säga att det är undersökningar som man gör under graviditeten för att upptäcka avvikelser eller risk för avvikelser hos fostret.
Sen fick vi lite papper att läsa igenom och en bok sen var det inte så mycket mer, blir värre nästa gång då det blir inskrivnig, massa prover som skulle tas och sånt... jag som är så bra kompis med nålar och allt, men det får gå!
Inskrivningen ska jag göra den 15 september.

Läste att Wilma var nyfiken på hur stor magen blivit... och jag måste säga att det inte hänt så mycket där, men lovar att ta kort på magen när det vuxit lite så du kan titta ;)

Nej nu är jag hungrig så nu ska jag försöka fixa mig något att äta...

Hade så hörs och ses vi :)


RSS 2.0