laptopen död

Vår laptop dog idag:( Så mitt bloggande kommer nog också dö nu eftersom jag inte vill tillbringa så mycket nere i källaren pga kylan, tyvärr är det endast är där vi har fungerande datorer också... Så hur mycket bloggande det blir får vi se helt enkelt.
Ja vi får se om F kan blåsa något liv i den eller om vi får begrava den helt enkelt.
 
Imorgon blir det iaf utvecklingssamtal för Clea på dagis ska bli spännande att höra hur det går.
Men hon sköter sig säkert exemplariskt:)
 
Nä nu fryser jag riktigt ordentligt så nu blir det en varm dusch och sen sängen.
Godnatt

döööööööd!!!

I dag äe jag bara död, hur trött som helst och ingen karl hemm:(. Just nu önskar jag att det vore lördag i dag så jag hade F hemma så vi kunde avlösa varandra lite... Jag vill sova!!!!!
Barnen har dock sovit ganska bra inatt, bara varit upp 10 gånger sammanlagt. Meja vaknade första gången vid 00.33 så jag fick någon timmes sömn innan natt springandet började.
 
I dag är Meja så gott som feberfri iaf, lite varm men är uppe går/kryper och leker runt.
Skönt det iaf, så nu hoppas vi att det blir en dag som är hyfsat normal iaf, för jag vet inte om jag orkar med något annat...
 
Nä nu ska vi försöka få i oss lite frukost och sen rullar väl dagen på som vanligt får vi hoppas.
 

fet,ful och död...

Japp mitt självförtroende och humör är på topp idag...NOT!
 
Usch en riktig jävla skitdag har det varit idag.
Helt slut i kroppen och orken ligger långt nere på rött!, Inte mycket till sömn inatt då vi haft en febrig tös på 39,9 med smärtstillande i kroppen inatt. Verkar dock inte bli en bättre natt inatt då hon har väldigt svårt att somna och slå sig till ro ordentligt. Hon känns iaf inte lika varm som natten som var men det beror väl på supparna.
Hoppas verkligen att denna natten ska bli lugnare så man kanske ska få någon timmes sömn iaf.
 
Nä nu ska jag skynda mig att släcka mina grå innan hon vaknar igen.
Godnatt
 

mysmorgon

Idag är det fredag för den som missat det;)
Vilket betyder inget dagis för Clea, så vi har legat i våran säng och drukit lite vällig och tittat på barnteve hela morgonen:) Nu har vi fått i oss lite riktig frukost och förflyttat oss från sängen för att istället parkera våra rumpor i soffan för att fortsätta mysandet där:) Önskar att solen ville lysa igenom molntäcket som tynger himlen nu så man kände sig lite motiverad till att ta en ordentlig promenad också.
 
Meja traskar runt allt mer här hemma nu och det är riktigt roligt!!!!
Det går inte fort men det går iaf:)
 
Igår hade vi mor och far här på lite mat, jag bjöd på en kycklingpaj som jag aldrig gjort förut, men den verkade gå hem. Så den får jag göra flera gånger... det bästa var att en hel paj blev kvar så den kan jag och älsklingen njuta av ikväll när änglarna sover.
Roligt att få lite kvällsbesök sådär ibland, är verkligen inte bortskämda med att folk kommer och hälsar på så det är roligt!
 
Idag ska jag sätta mig ner och gå igenom lite kort igen och skicka efter, vi är alldeles för dåliga på att både ta kort och skicka efter kort. Skärpning!

lugn och ro

Barnen sover, hunden sover och mannen jobbar. Jag har nyss ätit mat och röjt upp i köket, till och med gjort en matlåda till älsklingen tills imorgon... Ja det är väldigt lugnt och skönt här hemma just nu!
Jag kan göra vad jag vill utan någon som stör och vad tror ni att jag sitter och överväger att göra?!
Torka golvet känns de verkligent helt okej??? Nej jag sitter nog kvar i soffan och glor på lite dötrist tv tills älsklingen kommer hem. Eller så går jag ner i källaren och börjar slipa av det där fönstret som stått där och väntat på mig i flera månader... Svårt val?  
 
Har hittat hur mycket lull lull som helst på åhlens som jag skulle vilja ha! Någon som vill ge mig en julklapp får gärna ge mig ett presentkort där:) 
 
 
 

paus

Nu tar vi en paus från verkligeheten och flyr in i drömmarnas värld.
Meja har precis slocknat och Clea är på dagis som vanligt, så jag kryper ner i sängen med vetekudden på magen och hoppas att smärtan avtagit kraftigt när jag vaknar igen, ingen vidare bra start på veckan med, den vidigaste veckan på månaden. BLÄ!!!

halleluja:)

Ohoj, här har det inte hänt mycket när jag varit borta... Önska ibland att någon annan kunde uppdatera bloggen åt mig när inte jag riktigt hinner med, orkar,vill blogga.
 
Tänkte bara tala om att hallen här hemma nu nästan är färdig:) Och det vi gjort hittills har blivit ur fint!!! Den blev helt sjukt mycket större och bättre.
Ett litet hallelujamoment på den faktiskt. Men eftersom det fattas en liten bänk som troligtvis kommer byggas i helgen som kommer så tänker jag inte lägga ut någon bild ännu:) Ni får helt enkelt hållas ett tag till...
Det känns faktiskt sådär bra så att man skulle vilja fixa till hela hallen nu med nytt golv och fixa till väggarna och allt som vi nu vill göra i hallen för att få vår stil på den. Men vi får helt enkelt se hur det blir med jobb för min del först innan vi drar igång det.
 
Nu ska jag börja med lite mat för snart kommer älsklingen hem.
 

fredag

Äntligen fredag och äntligen helg:)
Ikväll blir det massa mys med älsklingen, tända ljus, god mat och kanske en kladdkaka eller lite godis på det och självklart en bra film. Slå den om ni kan:)
 
Imorgon blir det hårdbrödsbakning hos mormor, JIPPIE!!!!
Inget bak hos mormor = Ingen ju!. Nu bor vi ju på hemmaplan också, så det kan ju inte bli bättre...
 
Nu ska jag försöka få i mig lite riktig frukost och sen tar vi en långpromenad i det härlaiga kyliga vädret.
 
Trevlig helg på er!

Pyjamasparty

Idag fick Clea gå till dagis i pyjamas till hennes STORA förtjusning:)
Hon är verkligen en riktig pyjamasbrud!
Får nog se till att dom har pyjamaspartyn lite oftare på dagis...

Har sprungit runt här hemma som en duracellkanin och städat lite här och städat lite där. Insåg just att jag missat frukosten också... :/
Får nog ta tag i det nu:)
Sen blir det nog en dusch så man får av sig all skit man dragit på sig under städningen, sen får v nog sätta igång en tvättmaskin också så tvättberget minskar en aning...


Gissa ordet?

Clea har gått runt och sagt syp hela morgonen.
Nu har jag äntligen kommit på vad det är med hjälp av lite gester från henne:) Det låter tok gulligt när hon säger det:) Hur hon får syp till lypsyl är dock en helt annan fråga:)

Söndag

Idag blev sko/hatthylle möbeln äntligen färdig!
Uj så fint det blev .:) Tack ännu en gång min älskling för att bygger och sliter med alla våra/mina projekt!
Så nu har vi grundmålat pjäsen och det tog sin lilla tid... Tur att vi hjälptes åt att göra det annars hade jag stått där och målat ännu... Annars brukar det faktiskt vara så att jag får sköta målningen och F bygger.
Bild kommer när det är helt klart:D
 
Annars har det inte hänt så mycket i helgen, men det har räckt till iaf.
Nu blir det en ny vecka med nya utmaningar och förhoppningsvis lite dagis för stora fröken som var hemma hela förra veckan med en riktig dunder hosta. Men den är nästan borta nu så förhoppningsvis kan hon vara på dagis på tisdag igen.
 
Nu blir det sängen för min del, och jag hoppas på en natt med mycket sömn, för det behövs...
Godnatt.
 

5 små steg framåt

Det går bättre och bättre men väääldigt långsamt om man jämför med när Clea började gå...
Men det får väl ta den tid det tar helt enkelt, man kan ju inte skynda på det hela även om man bra gärna skulle vilja...
Men idag tog hon 5 små stapplande steg framåt utan någon hjälp alls, så det var roligt. Tidigare har det max varit 3 steg innan rumpen dunkar ner i golvet. Hon är så duktig min lilla skrutta!!!
 
 

som man bäddar...

Clea bus har bäddat åt sig på vardagsrumsbordet (kistan)
Handduk som madrass, sin kudde och lakanet till täcket, själva täcket har hon tagit ur som vanligt...

gratis är fint...

Har idag och igår inhandlat något mycket fint till hemmet och det bästa är att det inte kostade mig ett endaste öre:) Ja då är ju allting mycket roligare eller hur:)
Så här fint blev det iaf!
Det är alltså lampan som är det nya.
Presentkort är bra det:)
När man hittat något man vill ha för det iaf...
 
Nej nu ska jag ut och börja göra lite pastadeg till knyfflarna som ska bli kvällens middag, mums!
 
 

RSS 2.0