04.57

Nu har ögonen börjat så smått öppna sig och jag sitter i soffan med en dotter som är allt annat än trött!!! Usch och fy om detta blir en vana, då vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till!!! Tur det är helg och jag vet att jag snart får lägga mig och sova en stund till för det är fan inte okej att bli väckt 04.57 och behöva gå upp! Inte ens barnkanalen har börjat på dagen. Ingen vidare bra start på en lördagsmorgon!
TröttmöZZZZZa


Tappat gnistan

Idag är det sista inskolningadagen för denna vecka så får vi se hur det går nästa vecka...
Idag ska jag skriva på anställningsbeviset på nya jobbet, vilket borde kännas kul men just nu är ingenting roligt! Har tappat gnistan totalt för allt och jag är bara sur/grinig och trött.

Nej nu får det bli lite frukost i magen så hoppas vi på att det gör susen.


Inskolning

Inskolningen med Meja fungerar bra, just nu ligger jag på en soffa i personalrummet och håller alla mina tummar för att det ska gå bra när jag inte är där, igår fick jag sitta här i 10 minuter innan hon blev helt hysterisk för att jag försvunnit och idag har jag nu suttit här en timme och det är ju ett gott tecken... Dom ska strax äta och jag hoppas att det ska gå bra. Sen blir det hem och sova en liten stund innan det är dags att hämta hem Clea❤
Ja en liten uppdatering fick ni nu iaf😉


Löööööördag

Ja löööööööördag ja... Segt när vi inte är hundra allihop men vi är på benen iaf, ja alla utom pappa Holm som tycker att han behöver sova lite! Ja ni vet, karlar och förkylningar....😉 Undrar när jag ska få sova lite då? Jag är ju faktiskt också förkyld!😉 Men men han får väl sova lite då så vi kan köra en liten handling i em. Det ekar i kylskåpet här hemma....

Önskar er alla en trevlig helg!


Testar gränser...

Min stora fröken testar gränserna här hemma, trotsar allt jag säger och vägrar svara när det inte går riktigt hennes väg! Jätte kul att vara mamma i sådana här situationer. men det är ju ännu en fas i föräldralivet som måste gås igenom... Ja nu skulle jag våga säga att hon är frisk igen. Jag önskar att hon kunde göra så här när man var lite piggare, jag känner fortfarande mig ganska risig, men jag är på benen iaf. Kom iväg på anställningsintervjun idag också, så nu håller jag alla tår och tummar för att det går vägen, villverkligenhadetdärjobbet!

Nu ska jag avbryta den snart pågående misshandeln av Meja. Det är kul med barn nästan jämt😀

Trevlig helg på er❤


RSS 2.0