förändringarnas tid

Mycket som händer i vårat liv nu, några saker som är bra och några som inte alls känns lika bra... Men i slutändan kanske de blir bra endå även om det inte känns lika roligt nu.
 
Har gått mina tre inskolningsdagar på avd 58 på lasarettet nu så nu är det bara att vänta på att dom ska ringa.
Har varit tre jobbiga och inte särskillt roliga dagar, iof dagens arbetspass var helt okej det var faktiskt riktigt roligt stundvis:) Vet inte om de tberodde på att jag var på den andra avdelningen eller om det var folket som jag jobbade med som gjorde det roligare eller att det inte bara var massa kärringar som jobbade idag så det blev mindre kackligt... Det var iaf roligare idag :)
 
På tisdag ska Meja börja skolas in på sitt dagis  så det ska bli spännande att se hur det går...
Så håller vi lla tummar och tår för att det ska bli en enkel inskolning och inte som Cleas, då det tog 4 månader innan det gick bra.
 
Nu har vi iaf sjuka barn igen... Clea har en riktigt hemsk hosta och Meja har feber...
Usch och fy för denna förbaskade vinte rmed bara massa sjuka hela tiden!!!
Jag är iof inte tipptopp heller så det blir kanske en helg i sängen för familjen Holm/Backman igen...
Blääääää!!!
 
Nej nu ska jag krypa er under täcket med en bok och försöka hålla mig vaken en stund till.
 
God natt allihop
 
 
 

Inte så lång ögat når

Sömnen har inte velat infinna sig hos mig inatt den har inte synts till någonstans...
Skulle tro att jag är lite nervös och stressad för att börja jobba idag.
Nu får jag inte vara hemma och mysa med mina barn på heltid längre😟

Men det känns faktiskt riktigt kul att få komma ut och göra något annat också. Det kan ju lätt bli lite enformigt att bara gå hemma och göra samma saker år efter år.

Nu ska vi pallra oss ur sängen och försöka mysa så mycket det bara går innan det är dags att åka och jobba.

Hej hej måndag.


Grattis

Grattis till mig på Erika dagen.
Har så dålig koll att jag inte ens visste om det...
Tur man har en mormor med hjärnkoll på allt sådant:)
Även ett fint grattis sms kom från bäste faren:)
Grattis till mig hurra, hurra, hurra!!!

Aj mamma!

Clea klagade på att det gjorde ont i foten när vi skulle sätta på skorna då vi skulle till dagis i morse, och jag kan väl faktiskt förstå henne då jag fann dessa i skon hennes...


Stressigt...

I em blir det stressigt, en arbetsintervju kl 14. Efter det blir det ett besök på arbetsförmedlingen och sen ytterligare ett besök på falu kommun för att lämna ett papper, och allt detta ska jag hinna på 2 futtiga timmar...? Ja vi får allt se hur det går.

Nu är vi iaf friska och krya allihop, så imorgon ska Clea få gå på dagis igen efter att ha varit hemma i 2 veckor.
Fredrik jobbar sent imorgon så jag och barnen får en dag ensamma tillsammans. Tråkigt att barnen inte får träffa honom imorgon, men dom får väl ta igen den tiden idag då han kommer hem lite tidigare istället.


Inte ens hälften

Har tänkt att jag skulle hinna med så mycket idag, men inte ens hälften blev gjort...
Har halkat efter med allt här hemma tvätt, städning, handling, ja ni fattar... Men det har ju sina förklaringar, Har haft fullt upp med att ta hand om sjuka barn. Så allt annat har kommit i andra hand.
MEN, Jag har faktiskt städat badrummet idag, det har inte varit gjort på över en vecka, ja jag vet skitäckligt men anledningen har ni ju redan läst om ni läser detta:) Så nu kan man gå in i badrummet utan att känna sig äcklad när man behöver göra sina behov... Mycket skönt!
Imorgon ska jag försöka hinna med en dammsugning innan moren kommer om inte annat får hon ta det som det är. Hann inte med det innan barnen skulle sova ikväll.
högen med rentvätt som legat nere på sängen i gillestugan är också gjord så nu kan man titta i garderoben igen när man behöver något att ta på sig.
 
Måste få tycka lite synd om mig också, har fått sjukt ont i ena foten kan knappt stödja på foten, vet inte vad jag gjort heller det liksom bara small till när jag var ute med Casper nu ikväll så nu kan jag inte gå normalt heller... Hoppas innerligt att det är bättre i morgon annars måste jag överväga ett besök hos farbror doktorn faktiskt, ja det gör så ont...
 
Nu ska jag se på dumburken och hoppas få se inslaget med älsklingen på nyheterna.
 
Hejhopp

Vändning

 
Idag tog allt en annan vändning.Kände mig trött och orolig för våran lilla Meja, tyckte helt enkelt att hon varit sjuk för länge utan någon förbättring alls på dessa 5 dagar med 40graders feber.
Sagt och gjort jag ringde sjukvårdsrådgivningen och vårdcentralen för lite hjälp. Slutade med att F fick komma hem och ta med sig Meja till akuten där dom kunde konstatera dubbelsidig öroninflammation och troligtvis lunginflammation. Stackars lilla hjärtat!
Jag är väldigt glad för att jag tog tag i detta och inte väntade som hon på vårdcentralen tyckte.
Redan efter första kuren med kåvepenin så blev Meja bättre, Så nu tror jag helt klart att vi är på bättringsvägen hon och Clea har faktiskt lekt lite ihop nuikväll, så mycket piggare är hon:)
 
Nu ska jag duka för F kommer strax hem med mat, PIZZA :) Mums!!!
 
Trevlig kväll mina vänner.
 
 

Ett barn

Just nu har jag bara ett barn hemma, vilken skillnad det är på att bara ha ett barn att passa och bry sig om. F har nämligen följt Meja till akuten hon har hög feber för 5:e dagen, tyckte att en läkare borde titta på henne. Troligtvis är det väl bara att vänta ut men jag ville iaf få det kollat så det inte ligger någonting mer än bara en förkylning och stör...Mitt lilla ❤ vill att du blir frisk nu!


nerbäddad

Ja nu ligger jag påpälsad med både kläder, täcken och filtar ändå fryser jag.
Riktigt roligt att vara sjuk... Usch varför kan inte vi få bli sjuka allihop på samma gång?
F smet lite tidigare från jobbet idag iaf för att avlasta mig lite <3 Ibland är han bara bäst helt enkelt.
 
Nää nu ska jag sova så jag orkar ta hand om mig själv och barnen imorgon.
 
Nattinatti

kämpa, kämpa

Ligger i soffan med täcket långt uppdraget över öronen och försöker samla krafter för att orka med denna dag tills Fredrik kommer hem och tar över. Meja sover just nu så det är ganska lugnt för stunden. Men fasar för att hon snart vaknar och jag vet att jag måste dra av mig mitt varma täcke för att hämta upp henne. Nää fick jag så skulle jag vilja ligga kvar under täcket såhär hela dagen! Det positiva med att Meja vaknar är att jag får en liten kamin med mig under täcket så vi kan värma varandra lite. Blä för denna sjuka!


Lördagsmorgon

Nu är det morgon även om det inte känns som det om det varit natt alls...
Det har varit en natt med minimalt med sömn, varken jag eller F har sovit särskilt mycket. Meja har mer eller mindre gråtit och hostat hela natten, men det känns ändå som att Clea är den som är sjukast.
Fast och andra sidan var Clea inte så farligt sjuk dom två första dagarna utan den värsta dagen var för henne igår.
Så Meja kanske kommer hon också...

Usch det känns att man lever idag, och ändå har dagen bara börjat! Ja vi får hoppas på att dom vill sova middag ihop idag så vi får sova ikapp lite vi också.

Hej hej lördag...


Fredag

Ja nu är det fredag igen, usch vad fort tiden går!

Vill börja med att säga ett stort grattis till min tremänning Evelina och sambon Benny som nu blivit föräldrar till en fin liten pojk ❤

Clea är lite piggare för stunden och ägnar lite tid åt att titta på byggare Bob på datorn. Meja sover och jag går runt och plockar lite leksaker för att förhoppningsvis kunna dammsuga när Meja vaknat, om Clea tillåter eller om vi är tillbaka i sitta i mammas knä stadiet igen...

Råkade länka mitt inlägg på fb igår, hade ju glömt ta bort bloglovin på fb. Men u ska det vara borta iaf så nu får vi se😜

Nej nu får jag sätta fart igen
Hej så länge😉


Testar

Jag tänkte jag skulle testa hur många som egentligen läser min blogg utan att hag länkar den på facebook...;) Om det är värt att fortsätta skriva, det finns ju ingen anledning att till jag ska ödsla tid och energi på att skriva om det inte är någon som läser. Ser att jag faktiskt har besökare fast jag inte skrivit på så länge och det kär ju kul, tack för det:)

Ja vad har hänt sedan sisst då?
Inte mycket, blivit ett nytt år, skaffat en ny laptop så jag kan sköta bloggen igen:), blivit arbetslös och letar som en galning efter ett nytt, så har ni något hojta till! Varit till falu kommun och skrivit in mig där på bemanningscenter idag iaf, så nu hoppas jag på att dom snart hör av sig med lite jobb:)
Annars är väl allt som vanligt...

Clea är sjuk idag med... Feber men tycker ändå att honär pigg stundvis iaf. Nu ligger hon här på soffan och sover som en evarm lite ängel.

Har plockat ner julen här hemma idag, bara jultomten som står ute vid trappen och julgardinerna i köket kvar men jag tror dom får sitta en stund till, känner inte för att sätta upp dom andra då jag skulle vilja ha något nytt, så därför får dom sitta ett tag till... Tomten får komma in ikväll när barnen lagt sig då jag kan pyssla med lite sådant.

Ja det var allt för nu, ska pussa lite på min varma lilla groda som snarkar som en hel karl här bredvid. Sen är det snart dags att börja med maten tills älsklingen kommer hem från jobbet.
Glöm inte att det är upp till bevis nu på om jag ska fortsätta bloggandet...

RSS 2.0